Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 23 december 2019, 16:42

11 woninginbraken opgenomen in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17 aug 2021 om 09:51 uur

AMERSFOORT – De afgelopen week zijn er 11 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 5 pogingen. In Kattenbroek zijn 3 inbraken dicht bij elkaar gepleegd in de omgeving van de Horizon.

De inbraken vonden vooral in de avonduren plaats tussen 18:00 – 21:00 uur. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam of deur. Mocht u getuige zijn geweest van een woninginbraak of heeft u camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.