Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 23 december 2019, 16:42

11 woninginbraken opgenomen in Amersfoort

AMERSFOORT – De afgelopen week zijn er 11 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 5 pogingen. In Kattenbroek zijn 3 inbraken dicht bij elkaar gepleegd in de omgeving van de Horizon.

De inbraken vonden vooral in de avonduren plaats tussen 18:00 – 21:00 uur. De meest gebruikte werkwijze was het openbreken van een raam of deur. Mocht u getuige zijn geweest van een woninginbraak of heeft u camerabeelden, neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons