Redactie algemeen 0 reactie(s) di 10 augustus 2021, 15:47

Aangetroffen ‘levenloos lichaam’ in Bunschoten blijkt gestolen goederen

Laatst bijgewerkt: maandag 17:40 uur

BUNSCHOTEN – Op dinsdagmorgen 10 augustus rond 10 uur troffen voorbijgangers opmerkelijke objecten aan de op Oostdijk in Bunschoten. De spullen waren zo geplaatst en opgevuld met kleding en kussens dat het leek op het lichaam van een persoon. Voorbijgangers hebben contact opgenomen met de politie. Na lange tijd wachten was de politie nog niet aanwezig. Uiteindelijk werden de spullen bekeken door voorbijgangers. Voorbijgangers hebben de jas opengemaakt. Toen werd het al snel duidelijk dat het niet ging om een persoon.

De voorbijgangers hebben toen contact opgenomen met de gemeentelijke handhavers. Een gemeente handhaver heeft de situatie bekeken en heeft een update gegeven aan de politie. Meerdere personen kwamen langs en toen werd het al snel duidelijk dat het om gestolen spullen gingen. De eigenaar van de gestolen spullen was ook aanwezig. Vanmorgen was er ingebroken in zijn woningen. Naast sleutels, dure spullen en zijn auto was ook zijn werkkleding gestolen. De werkkleding lag in de veranda.

Het betreft kleding die hij draagt op de markt tijdens het verkopen van vis. De handhaver heeft iedereen op afstand gehouden. Dit om te voorkomen dat sporen verloren gaan. Agenten hebben de situatie bekeken en hebben verder geen sporenonderzoek gedaan. Waarom er geen sporenonderzoek gedaan gaat worden is niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.