Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 14 mei 2021, 19:55

Achtervolging in Amersfoort eindigt tegen lantaarnpaal

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:12 uur

AMERSFOORT – Vrijdagavond is er even na 19:00 uur een achtervolging geĂ«indigd in de Amersfoortse wijk Kruiskamp. De bestuurder van het voertuig negeerde een stopteken van de politie waarna er een achtervolging ontstond. De achtervolging ging door Kruiskamp heen waarbij er tegen het verkeer ingereden werd. Het voertuig reed over het gras en kwam vervolgens tegen een lantaarnpaal tot stilstand.

Kort hierna is er een verdachte aangehouden door de politie. Het voertuig is doorzocht door agenten en hierbij werd een kofferbak vol vuilniszakken gevonden. In de vuilniszakken zaten, wat het lijkt, gloednieuwe dure merk jassen welke mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Ook is het betrokken voertuig niet verzekerd.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om het in beslag genomen voertuig te bergen en over te brengen naar het politiebureau alwaar het voertuig verder doorzocht zal worden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.