Logo 112Vallei

Redactie ongeval 1 reactie(s) za 06 mei 2023, 20:03

Auto komt tegen boom tot stilstand; brandweer blust beginnende brand

NIJKERK – De brandweer is zaterdagavond om 19:17 uur opgeroepen voor een 112melding van een autobrand aan de Blokhuizersteeg in Nijkerk. Bij aankomst bleek op de kruising met de Schoolstraat een man met zijn auto rechtdoor gereden te zijn en hard tegen een boom tot stilstand gekomen.

De man raakte bij het eenzijdige ongeval niet ernstig gewond. De schade aan de auto is aanzienlijk. De brandweer heeft de beginnende brand geblust. De beschadigde auto zal afgesleept worden.

De jongeman raakte licht gewond en gaat zelf naar de huisartsenpost. De jongeman bleek niet onder invloed te zijn van alcohol. Volgens een getuige reed de jongeman te hard over de kruising en schrok van een andere auto.

Locatie

112 Melding

19:17:24 06-05-23 P 1 BON-104 BR wegvervoer (Auto) Schoolstraat Blokhuizersteeg Nijkerk 071531 Blusgroep spoed Zwartebroek Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.