Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) zo 28 mei 2023, 6:29

Auto op z’n dak na botsing tegen boom in Zwartebroek, bestuurder spoorloos

Laatst bijgewerkt: zondag 15:13 uur
ZWARTEBROEK – Op de Platanenstraat in Zwartebroek is in de nacht van zaterdag op zondag rond 02:30 uur een automobilist tegen een boom gebotst en op de kop op het wegdek tot stilstand gekomen.

Buurtbewoners zagen kort na het ongeval een man het weiland in rennen. Toen ze bij de auto gingen kijken bleek die verder leeg te zijn. De gealarmeerde politie heeft ter plaatse, in de omgeving en op zijn huisadres gezocht. Of de man is aangetroffen is niet bekend.

De beschadigde auto is door een bergingsbedrijf afgesleept. Waarom de man er vandoor ging te voet na het ongeval is niet bekend. Agenten maken proces verbaal op voor het verlaten plaats ongeval (VPO). Vermoedelijk was de man onder invloed van alcohol. De Platanenstraat was vanwege het ongeval volledig afgesloten.

Update

De identiteit van de bestuurder is bekend en hij is aangehouden. Het gaat om een man van 22 uit Zwartebroek.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.