Logo 112Vallei

Auto raakt van de weg in Woudenberg, houten balk doorboort benzinetank
Redactie ongeval 0 reactie(s) di 27 september 2022, 22:53

Auto raakt van de weg in Woudenberg, houten balk doorboort benzinetank

WOUDENBERG – Op de Maarsbergseweg in Woudenberg is dinsdagavond rond 21:05 uur een automobilist met zijn voertuig op zijn kant beland. De jongeman raakte niet gewond bij het ongeval maar de ravage is enorm.

De man kwam vanuit de kant van Maarsbergen en belandde in de berm. Hij knalde vervolgens door de vangrail heen en kwam op zijn kant tot stilstand op het fietspad.

De man is door ambulance verpleegkundigen onderzocht maar bleek niet gewond te zijn. De brandweer heeft de benzine van de auto opgevangen welke lekte. Een houten balk had de benzine tank doorboord. Hij zat zo vast dat de brandweer de balk moest afzagen. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgesleept.

De brandweer heeft uiteindelijk het fietspad gereinigd. Bewoners van een naast gelegen woning hebben ook enorm geluk gehad dat de auto of een balk niet tegen de woning is terechtgekomen. De bewoner van de woning zou al meerdere keren bij de provincie zijn beklag hebben gedaan dat ze de berm slecht onderhouden. Echter krijgt hij geen antwoord van de provincie.

De bestuurder bleek niet onder invloed te zijn van alcohol. Volgens de politie ter plaatse heeft de man een engeltje op zijn schouder gehad.

Locatie

112 Melding

21:18:24 27-09-22 P 2 HV weg N226 - Maarsbergseweg 57,0 Woudenberg 096434 Commando Brandweer Woudenberg Utrecht

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.