Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 20 maart 2021, 20:56

Auto raakt van de weg op de Goorsteeg in Ede

Laatst bijgewerkt: maandag 18:28 uur

EDE – Op de Goorsteeg in Ede heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Omstreeks 19:30 uur is een auto van de weg geraakt en in de sloot tot stilstand gekomen.

Omstreeks 19:30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Vanwege de ernst van de melding kwamen brandweer, politie en ambulance met spoed ter plaatse. Ook werd een traumahelikopter gealarmeerd, maar die is niet ter plaatse gekomen. De bestuurder, een 53 jarige man uit Lunteren, is onderzocht door medewerkers van de ambulance en vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De auto kwam uit de richting van Ederveen en is net na het viaduct over de A30 met de rechterwielen in de berm terecht gekomen en vervolgens in de sloot tot stilstand gekomen.

De politie onderzoekt of de bestuurder tijdens het ongeval onder invloed was van drank of drugs. De auto is door een bergingsbedrijf uit de sloot getrokken en afgevoerd. Vanwege het ongeval was de Goorsteeg nabij het viaduct afgesloten voor het verkeer.

Update

De bestuurder was onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.