Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 11 maart 2021, 15:50

Auto ramt hoogwerker op het Stadhuisplein in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: maandag 18:30 uur

AMERSFOORT – Donderdagochtend 11 maart is er een automobiliste met haar auto vol gas op een geparkeerde hoogwerker gereden. De schade aan de voertuigen is groot. Vermoedelijk is de oorzaak van het ongeval dat het gaspedaal is ingetrapt in plaats van de rem.

Volgens een getuige reed de vrouw achteruit tegen het blauwe hek en tegen een bus. Toen ze vooruit reed richting uitgang van de parkeer plaats gaf ze vol gas. Ze zou mogelijk onwel zijn geworden.

Volgens een tweede getuige merkte dat ze onbedoeld op een invalide parkeerplek stond. Ze reed weg, botste in de achteruit op een andere wagen, reed vooruit waarbij de pedaal bleef hangen. Ze is niet gewond en zit in een van de aangelegen gebouw bij te komen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.