Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 15 april 2021, 16:15

Auto rijdt lantaarnpaal omver na aanrijding op kruising in Amersfoort

Laatst bijgewerkt: maandag 18:21 uur

AMERSFOORT – Donderdagmiddag 15 april rond 14.30 uur heeft een verkeersongeluk plaatsgevonden op de kruising van de Argonweg / Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. Twee personenauto’s zijn op de kruising met elkaar in botsing gekomen waarbij een auto in de flank is geraakt en door de klap is deze gaan tollen en boven een lantaarnpaal tot stilstand gekomen. De andere auto had minimale schade en kon zijn weg weer vervolgen.

Omdat er nog stroom op de lantaarnpaal zat, moest gewacht worden met bergen van de auto. Even later werd de stroom van de lantaarnpaal gehaald, waarna de auto, kan de auto van de lantaarnpaal gehaald worden en geborgen worden. De lantaarnpaal wordt in stukken geslepen en meegenomen.

Niemand raakte gewond bij het ongeluk.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.