Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 27 januari 2023, 10:58

Auto schiet weiland in na botsing met tractor in Kootwijkerbroek

Laatst bijgewerkt: vrijdag 27 jan 2023 om 15:59 uur

STROE – Vrijdagochtend is een auto zwaar beschadigd geraakt bij een aanrijding met een tractor op de Kootwijkerbroekerweg in Kootwijkerbroek.

De automobilist kwam vanaf de Wolweg en wilde rechtdoor de Kootwijkerbroekerweg oprijden toen de bestuurder van een tractor met aanhanger die vanaf de Ravenweg kwam hem over het hoofd zag. Door de klap belandde hij enkele tientallen meters verder in een weiland, waarbij hij ook nog een hekwerk ramde.

De inzittenden van de auto zijn onderzocht door personeel van de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De tractor raakte licht beschadigd aan de voorvork. De zwaar beschadigde auto is meegenomen door een bergingsbedrijf.

Locatie

112 Melding

08:33:28 27-01-23 Aanrijding letsel N800 - Wolweg N800 - Kootwijkerbroekerweg Kootwijkerbroek Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.