Logo 112Vallei

Automobilist bevrijd door brandweer na ongeval op de Edeseweg in Harskamp
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 19 augustus 2022, 23:03

Bestuurder crasht met auto in Harskamp, traumaheli rukt uit

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:44 uur
HARSKAMP – Op de Edeseweg in Harskamp is vrijdagavond rond 22:10 uur een auto van de weg geraakt en in de sloot beland. De brandweer werd opgeroepen voor een beknelling maar de man was bij aankomst van de hulpdiensten al uit de auto.

De traumahelikopter landde in een weiland. Na controle van de arts bleek zijn inzet verder niet nodig. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn letsel is onbekend.

De man reed vanuit Wekerom richting Harskamp toen het mis ging in een bocht. Hij botste hard tegen een aantal bomen.

De bestuurder is een man van 33 uit Ermelo. Er waren geen andere personen bij het ongeval betrokken. Uit een blaastest bleek dat hij vermoedelijk onder invloed van alcohol was. Hij is naar het ziekenhuis gebracht, daarom was geen verdere ademanalyse op het bureau mogelijk. Om dit dus verder te onderzoeken is er bloed afgenomen. Daarmee moet worden bepaald of hij inderdaad onder invloed was en in welke mate.

De Edeseweg is vanwege het ongeval gesloten voor verkeer. De politie onderzoekt de toedracht en bekijkt of de man onder invloed reed. De auto raakte zwaar beschadigd.

112 Melding

22:10:19 19-08-22 A1 Edeseweg 6732DA Harskamp 122079 Traumaheli Lifeliner 3 - MMT 903 Ambulance GelderlandZuid

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.