Logo 112Vallei

Redactie ongeval 1 reactie(s) zo 30 juli 2023, 1:44

Automobilist botst tegen boom en bedreigt daarna omstanders met honkbal knuppel

WOUDENBERG – Aan de Voskuilerweg tussen Leusden en Woudenberg is zaterdagavond rond 23:00 uur een bestuurder met zijn auto tegen een boom gebotst.

Omstanders en buurtbewoners die te hulp wilde schieten werden door een man kort na het ongeval agressief bedreigd met een honkbal knuppel dat ze door moesten rijden. Twee eenheden van de politie waren in tussen aangestuurd en kwamen met spoed ter plaatse.

De 35-jarige man uit Scherpenzeel bleek de bestuurder van de Audi te zijn en reed onder invloed van alcohol. Volgens omstanders was de man flink onder invloed. Agenten doorzochten de auto en troffen daar inderdaad een metalen honkbalknuppel aan welke in beslag werd genomen.

De Audi E-Tron met een catalogusprijs van zo’n 80.000 euro raakte Total loss. De man kwam aan de andere kant van de rijbaan in botsing met een boom en richte een ravage aan op het wegdek. De auto is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

112 Melding

23:07:49 29-07-23 Aanrijding letsel Voskuilerweg Woudenberg Politie Utrecht (Persinfo)

Reacties

1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.