Redactie overig 0 reactie(s) wo 06 juli 2022, 14:14

Barnevelder en Kootwijkerbroeker aangehouden voor poging zware mishandeling, openlijke geweldpleging, vernieling en opruiing

Laatste update: 7 maanden geleden

BARNEVELD / KOOTWIJKERBROEK – Van de ongeregeldheden in Kootwijkerbroek en Stroe zijn afgelopen maandag beelden vrijgegeven. Agenten werden daar belaagd en in het nauw gedreven en werden er vernielingen aangericht. Inmiddels hebben zich twee verdachten gemeld.

De gezichten van de gezochte personen worden eerst onherkenbaar getoond om ze de kans te geven zich te melden. De identiteit van twee mannen is kort na het publiceren van het bericht bekend geworden.

Een man van 33 jaar uit Kootwijkerbroek is aangehouden voor poging zware mishandeling, openlijke geweldpleging, vernieling en opruiing. Vandaag is een tweede verdachte aangehouden op verdenking van dezelfde strafbare feiten, het gaat om een man van 24 jaar uit Barneveld. De anderen die te zien zijn op de beelden worden opgeroepen om zich ook snel te melden, om te voorkomen dat de beelden herkenbaar getoond worden.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.