Redactie zakelijk 0 reactie(s) vr 21 oktober 2022, 16:44

Barneveldse winkeliers stoken niet voor de buitenlucht

Laatste update: 5 maanden geleden

BARNEVELD – Steeds meer winkels in Barneveld houden hun deuren vaker dicht. Aan een poster in de etalage kunt u zien dat de winkel gewoon open is. Zo besparen winkeliers op stookkosten en dragen ze bij aan het milieu.

Een bekend verschijnsel in veel winkelstraten: winkels die winterdag hun warmte door de openstaande deuren de straat op blazen. De Barneveldse Middenstandsvereniging (BMV), de Ondernemersvereniging Voorthuizen (OVV) en de gemeente Barneveld willen dit tegengaan. Zij hebben daarom posters laten maken.

U bent van harte welkom

De poster laat zien dat u welkom bent, maar dat de deur dicht blijft om de warmte binnen te houden. De ondernemersverenigingen verspreiden die poster onder hun leden. Wethouder Wim Oosterwijk: “De winter staat voor de deur en de energieprijzen zijn enorm gestegen. Maar dat niet alleen, duurzaamheid is zeker een belangrijke motivatie. Als gemeente helpen we ondernemers daarom graag met dit initiatief.”

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.