Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 06 juni 2021, 17:37

Bejaarde dame met scootmobiel raakt te water in Woudenberg

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:04 uur

WOUDENBERG – Zondagmiddag 6 Juni omstreeks 17.15 uur werd de brandweer opgeroepen voor een persoon te water aan de Maarsbergseweg in Woudenberg. Op een smal pad in de buurt van de Maarsbergseweg was een scootmobieler te water geraakt. De bejaarde dame is met een wiel naast het asfalt geraakt en kopje onder gegaan met haar scootmobiel. Omstanders hebben haar op de kant geholpen. De brandweer haalt de scootmobiel uit de sloot.

De locatie was erg moeilijk bereikbaar voor de hulpdiensten, zij zijn door een weiland gereden om bij het slachtoffer te kunnen komen. Tijdens de rit naar het slachtoffer heeft een brandweerwagen zijn carterpan stuk gereden op een paaltje, de brandweerwagen zal moeten worden afgesleept.

Het slachtoffer is meegegaan met de ambulance, het is onbekend of zij naar het ziekenhuis is of dat zij wordt thuisgebracht.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.