Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 16 mei 2023, 15:16

Bestelbus belandt in weiland na harde botsing op kruising in Kootwijkerbroek

KOOTWIJKERBROEK – Op de kruising Dwarsgraafweg met de Laageinderweg in Kootwijkerbroek heeft dinsdagmiddag een harde botsing plaatsgevonden.

Even voor half drie kwamen door nog onbekende oorzaak op de kruising een bestelbus en een bestelwagen met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse waaronder twee ambulance’s. Het ambulancepersoneel heeft de inzittenden van beide voertuigen ter plekke nagekeken en behandeld. Een van de personen klaagde over pijn in de nek.

Beide voertuigen liepen bij ongeluk aanzienlijke schade op een berger komt ter plaatse om beide voertuigen af te slepen.

De politie heeft de gemeenten in kennis gesteld vanwege olie op het wegdek.

Locatie

112 Melding

14:26:44 16-05-23 Aanrijding letsel (personenauto) Dwarsgraafweg Laageinderweg Kootwijkerbroek Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.