Logo 112Vallei

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) vr 30 juni 2023, 17:07

Beweegroutes in Nijkerk en Hoevelaken helpen om meer te bewegen!

NIJKERK – Bent u op zoek naar een andere manier om meer te bewegen? De gemeente Nijkerk u graag op weg met twee beweegroutes. Eén route in Nijkerk én een route in Hoevelaken. Onder het motto ‘Scan je fit!’ stimuleren we inwoners om te bewegen in de buitenlucht.

De officiële opening van de beweegroute volgt in september tijdens de Nationale Sportweek. De routes zijn nu al te lopen of te rennen. Ook rolstoelgebruikers kunnen gebruik maken van de routes. Onze wethouder Audrey Rohen van sport is al enthousiast.

Waarom de beweegroute?

Een beweegroute doet u niet enkel meer bewegen. U kunt er samen met vrienden of familie naartoe en bent dan even het huis uit. Uw spieren, energie, gemoed en hart hebben er allemaal plezier van! Het is een laagdrempelige, duurzame, eenvoudige, lokale en vrij toegankelijke beweegmogelijkheid om ons allemaal meer te laten bewegen!

Hoe herkent u de beweegroute?

De beweegroute in Hoevelaken start bij De Slag (Zuiderinslag 2) en in Nijkerk achter het fietspad bij Fortius (Rijstegoed 2). De route kunt u herkennen aan de zwarte palen met een QR-code erop. Ook staan er pijlen op de weg. U kunt de route ook zien via de QR-fit app. Meer informatie leest u in de flyer. Deze vindt u onderaan dit nieuwsbericht.

De routes zijn mede tot stand gekomen door Fortius Nijkerk en de Lions Hoevelaken.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.