Logo 112Vallei

Bewoners appartementencomplex in Barneveld naar buiten na brandalarm
Redactie overig 0 reactie(s) do 22 september 2022, 10:48

Bewoners appartementencomplex in Barneveld naar buiten na brandalarm

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:52 uur
BARNEVELD – Bewoners van een appartementencomplex aan de Columbusstraat in Barneveld moesten donderdagmorgen naar buiten na een brandalarm.

De brandweer kreeg om 09:11 uur een 112 melding van een brandmelding in het appartementencomplex. Ter plaatse ging de brandweer op onderzoek uit, een beheerder die de brandweer opving gaf aan dat er mogelijk een gaslekkage was.

Het pand was bij aankomst van de brandweer al grotendeels ontruimd, de politie sloot vanwege de veiligheid de straat af. De brandweer heeft vrijwel direct het gas afgesloten en een onderzoek ingesteld maar kon niks bijzonders vinden. De bewoners konden rond 09:40 uur weer terug naar hun woningen. Liander komt ter plaatse om onderzoek te doen.

112 Melding

09:11:31 22-09-22 P 1 BGM-03 BR bijgebouw Columbusstraat Barneveld 071741 Gaspakdragers Brandweer Barneveld GelderlandMidden

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.