Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 07 juli 2021, 16:19

Boeren uit de omgeving verzamelen zich in Wekerom voor protest tegen nieuwe stikstofregels

Laatst bijgewerkt: maandag 17:52 uur

WEKEROM – Woensdagochtend 7 juli hebben de boeren zich verzameld voor een protest tegen de nieuwe stikstofregels. Rond 09:00 uur verzamelde zich 80 tot 100 trekkers bij de rotonde van de Lage Valkseweg met de Edeseweg.

De trekkers stonden in een lang lint vanaf het tankstation op de Otterloseweg tot aan de kruising van de Oud Willinkhuizerweg met de Lage Valkseweg. Op het terrein van de voormalige Coöperatie De Valk / Wekerom hadden de boeren een tent opgezet. De sfeer onder de meer dan honderd boeren die er stonden was gemoedelijk. De wijkagenten van Lunteren gingen het gesprek aan met de boeren. Even voor 09:30 uur gingen de boeren onder begeleiding van de politie naar Arnhem toe voor de demonstratie.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.