Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 29 april 2021, 18:17

Brandweer gooit accu in de sloot na accubrand in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:16 uur

BUNSCHOTEN – Op donderdag 29 april rond 7:40 uur was de brandweer opgeroepen voor een brand in een bestelbus aan de Paardenkamp in Bunschoten. Bij aankomst bleken er problemen te zijn met de accu. Het betrof een bestelbus van werknemers die aan het werk waren in de nieuwbouwwijk. Enkele brandbare vloeistoffen werden uit de bestelbus gehaald. Brandweerlieden zijn enige tijd bezig geweest met het losmaken van de accu. Ze hadden speciale handschoenen aan om elektrocutie te voorkomen.

De vlammen kwamen nog niet uit de accu. Accubranden zijn lastig te blussen. Ze kunnen vaak na een tijd vanzelf weer gaan branden. De brandweer heeft de accu vastgemaakt aan een touw en in het water gegooid. Door het touw kan de accu op een later moment weer uit het water gehaald worden. De bestelbus heeft nauwelijks schade en heeft waarschijnlijk enkel een nieuwe accu nodig.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.