Logo 112Vallei

Redactie lokaal 0 reactie(s) zo 16 april 2023, 0:37

Burgemeester Jacco van der Tak reikt onderscheidingen uit bij brandweer Zwartebroek

ZWARTEBROEK – Bij de brandweer van Zwartebroek is vrijdagavond de jaarvergadering gehouden.

Drie vrijwilligers van het korps waren 30 jaar actief bij de brandweer in Zwartebroek. Reijer Brons, Erik Berkhof en Wijnand van de Mheen kregen een onderscheiding van burgemeester Jacco van der Tak. Ries Kamphorst kreeg een bevordering van clustercommandant Bas Lucassen tot het behalen van het diploma bevelvoerder.

Vrijwilliger Henk van den Berg nam van het korps officieel afscheid. Henk is 26 jaar vrijwilliger geweest bij het korps. Henk en zijn vrouw Hilda werden toegesproken door de burgemeester en bedankt voor hun inzet voor het korps Zwartebroek de afgelopen 26 jaar.

Tot slot kon postcommandant Chris Buijtenhuis melden dat in 2022 weer een extra vrijwilliger aan het Zwartebroekse korps is toegevoegd. Het brandweer korps dat rukte in 2022 zo’n 60 keer uit voor inzetten in hun verzorgingsgebied en daarbuiten. Tevens werden de vrijwilligers 8 keer opgeroepen voor het specialisme “Groot Vee Redding”.

Groepsfoto ( links naar rechts )

Postcommandant Chris Buijtenhuis, Reier Brons, Henk van den Berg, Erik Berkhof, Burgemeester vd Tak, Ries Kamphorst, Wijnand van de Mheen en clustercommandant Bas Lucassen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.