Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 29 april 2021, 17:50

Canadese man belt 112 na aantreffen verlaten auto

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:16 uur

BARNEVELD – Aan de Wencopperweg in Barneveld werd woensdagavond een verlaten auto aangetroffen in een weiland. Tegen 22:45 uur kwam een Canadese jongeman van zijn vriendin af in Barneveld. Hij trof de auto aan in een weiland, direct belde hij 112 omdat hij er vanuit ging dat er een ongeval had plaats gevonden, echter was er geen bestuurder te zien.

Nadat de politie en handhavers van de gemeente ter plaatse waren kwamen ze tot de ontdekking dat er geen ongeval had plaats gevonden. Het betrof een sloopauto die gedumpt was. De politie heeft de eigenaar weten te traceren die het voertuig donderdag moet gaan weghalen van het gemeente terrein. Doet hij dit niet volgt een proces verbaal. De commotie bleek uiteindelijk om niks te gaan.

Dinsdag gingen al twee auto’s en een scooter in vlammen op, op het terrein tussen de Wencopperweg en de Stockholmweg

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.