Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 22 april 2021, 16:15

Collega’s starten doneeractie voor aangevallen persfotograaf

Laatst bijgewerkt: maandag 18:18 uur

LUNTEREN / BARNEVELD – Op maandag 19 april 2021 is er een persfotograaf met zijn vriendin door meerdere personen belaagd met stokken. De fotograaf en zijn vriendin wilde wegkomen maar zij werden met auto en al op de kop de sloot in geduwd door een shovel.  De twee inzittenden zijn door de brandweer zijn bevrijd.

Inmiddels zijn drie personen aangehouden door de politie, de fotograaf en zijn vriendin hebben aangifte gedaan. Ondanks de enorme schrik zijn zij beiden gelukkig zonder al te ernstige verwondingen thuis gekomen.

Helaas is de auto, die zij net een maand hadden en waarbij zij hard voor gespaard hebben, total loss verklaard. Vrienden en collega’s van de fotograaf hebben een actie opgezet omdat zij vinden dat de twee een nieuwe auto verdienen. Zij hopen dat hierdoor een leuk bedrag binnen komt zodat zij de draad weer op kunnen pakken met de nieuwe auto.

Doneren kan via deze website.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.