Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 14 februari 2021, 17:06

Dames in Bunschoten proberen brand te blussen met sneeuw

Laatst bijgewerkt: maandag 18:36 uur

BUNSCHOTEN – Op zondag 14 februari rond 16:00 uur is brand ontstaan aan de Willem Dreesstraat in Bunschoten. De brandweer was met spoed opgeroepen.

Twee containers stonden in de brand in een achtertuin naast een houten gebouw. Twee dames hadden met een sneeuwschuiver een grote hoeveelheid sneeuw op de containers gegooid. De brand ging alleen niet uit daardoor. Mogelijk hebben ze wel erger voorkomen. Brandweerlieden hebben het blussen overgenomen. Een gedeelte van de afval is uit de container gehaald om goed te kunnen blussen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is nog niet bekend.

De brandweer heeft strooizout neergegooid op de plek waar de brandweerwagen stond. Dit om gladheid van het bluswater te voorkomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.