Redactie algemeen 0 reactie(s) do 24 juni 2021, 21:34

Diverse bekeuringen uitgeschreven tijdens verkeerscontrole in Barneveld

BARNEVELD – Donderdagavond heeft de politie, handhavers van de gemeente Barneveld en de Koninklijke Marechaussee een verkeerscontrole gehouden rondom het politiebureau aan de Nijkerkerweg in Barneveld.

Drie motoragenten haalden auto’s en brommers naar de controle plaats. Langs de A30 werd een ANPR camera neergezet. Op de controle plaats voor het politiebureau stonden een tiental agenten klaar om de voertuigen te controleren.

De controle was opgezet door twee politiestudenten voor hun examen opdracht. Tientallen auto’s en brommers/scooters zijn aan een controle onderworpen. En zijn diverse bekeuringen uitgeschreven waaronder het vast houden van een mobiele telefoon, het niet dragen van een gordel, snelheid en alcohol. Op een rollerbank werd de snelheid van de brommers gecontroleerd. Een crossbrommer is in beslag genomen voor technisch onderzoek vanwege het vermoeden dat de brommer te hard loopt. Tevens had deze bestuurder ook geen kenteken op de brommer. Ook een MMBS voertuig werd in beslag genomen. Na een snelheidsmeting waarvoor de Nijkerkerweg korte tijd werd afgesloten liep het voertuig op een laser controle ruim 85 km per uur.

De controle begon donderdagmiddag en eindigde rond 20:30 uur. De exacte resultaten van de controle zijn nog niet bekend.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons