Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 15 mei 2021, 20:12

Drie gasflessen uit brandende schuur gehaald in Bunschoten

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:11 uur

BUNSCHOTEN – Op zaterdagavond 15 mei is brand ontstaan in een schuur aan de Verdistraat in Bunschoten. De brand was overgeslagen naar een naastgelegen carport. Buurtbewoners waren begonnen met blussen. Brandweerlieden hebben het blussen overgenomen.

Uit de schuur werden meteen drie gasflessen gehaald. De gasflessen zorgde voor een gevaarlijke situatie. Er werd daarom besloten om het gebied af te zetten met lint. Agenten en handhavers hebben geholpen om de kijkers te verplaatsen.

Brandweerlieden zijn enige tijd bezig geweest met blussen. Ze hebben enige sloopwerkzaamheden gedaan om de brand goed te kunnen blussen. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is voor alsnog onbekend. In de schuur stond wel een visbakpan. Of de brand in de visbakpan is ontstaan, is ook voor de brandweer niet duidelijk. De brand kan ook ontstaan zijn in het afzuigsysteem.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.