Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 14 mei 2021, 19:10

Edenaar op scooter hard ten val op de Stationsweg in Barneveld

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 18:12 uur

BARNEVELD – Op de Stationsweg in Barneveld is vrijdagavond rond 18:50 uur een ongeval gebeurd. Ter hoogte van het Van Breugelplantsoen is een man op een scooter hard ten val gekomen.

Een traumahelikopter werd volgens 112 Meldingen Barneveld om 18:50 uur opgeroepen maar deze is boven Utrecht weer afgemeld. De man was korte tijd niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is onderzocht in de ambulance en daarna met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Update vanuit de politie

Er heeft zich op de Stationsweg een ongeval voorgedaan tussen een 38 jarige man uit Ede op een snorfiets en auto. De automobilist een 39 jarige Barnevelder heeft in eerste instantie niet doorgehad dat hij in aanrijding was gekomen met de snorfietser en lijkt daarom te zijn doorgereden. Hij heeft zich kort na het ongeval alsnog gemeld op het politiebureau.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.