Redactie cultuur 0 reactie(s) ma 07 november 2022, 19:01

Geslaagde boekpresentatie van Barneveldse schrijfster en oud-politieagente Diantha Heimgartner

BARNEVELD – Afgelopen vrijdag gaf de Barneveldse schrijfster en oud-politieagente Diantha Heimgartner haar eerste boekpresentatie in de Bibliotheek Barneveld. In november ligt haar boek “Gedachteloos” in de winkels. Als politieagente raakte Diantha in aanraking met de meest heftigste verhalen. Om deze te verwerken begon ze met schrijven. De verhalen vormden zich tot een roman.

De Bibliotheek Barneveld geeft graag een podium aan lokale schrijvers/schrijfsters. Het is belangrijk om hier aandacht aan te geven en het past perfect in de Bibliotheek. Het boek ‘Gedachteloos’ is vanaf midden november te leen in de Bibliotheek.

Eind november komt Marjan Berk

Op 24 november komt columniste en schrijfster Marjan Berk naar de Bibliotheek Barneveld. Ze vertelt op geheel eigen wijze over ‘de kunst van het ouder worden’. Marjan past precies in het thema van de Nederland Leest campagne dat gaat over ‘Oud worden en jong blijven’.
Aanmelden kan via www.bibliotheekbarneveld.nl. Toegangsprijs is €5,50 euro inclusief koffie en thee.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.