Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 15 maart 2021, 15:48

Gewonden na contact met gevaarlijke stof bij de Wageningen Universiteit

Laatst bijgewerkt: maandag 18:29 uur

WAGENINGEN – In een pand van de Wageningen Universiteit aan de Akkermaalsbos is maandagmiddag 15 maart een jerrycan met een gevaarlijke stof lek geraakt. Volgens 112 Meldingen Wageningen werden de hulpdiensten om 12:37 uur gewaarschuwd.

Een deel van het universiteitsgebouw is daarna direct ontruimd. De jerrycan ging kapot bij een lift van het Wageningen Food Safety Research-gebouw. Vier mensen waren op dat moment in de buurt van deze jerrycan, waardoor ze met de stof in aanraking kwamen.

De vier personen zijn onderzocht door het ambulance personeel. Zij liepen geen blijvend letsel op. De brandweer heeft de jerrycan in een groot vat geplaatst. De WUR gaat in samenspraak het pand weer toegankelijk maken. Om welke stof het precies ging is niet duidelijk gemaakt.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.