Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 18 april 2021, 15:41

Grote zoekactie naar verwarde man in bosgebied Wekerom

Laatst bijgewerkt: maandag 18:20 uur

WEKEROM – Sinds zondagmorgen 18 april wordt een verwarde man op een op electrische fiets vermist. De politie is een grote zoekactie gestart. Lange tijd vloog de politie helikopter boven een stuk bosgebied tussen de Wekeromseweg, Apeldoornseweg, Immenweg en de Roekelseweg in Wekerom. Ook waren vijf politiewagens in het bos en twee agenten op de bike’s.

Volgens omstanders gaat het om een man van rond de 30 jaar die agressief kan over komen. De man rijdt op een elektrische fiets, is 180 cm lang, blank en heeft een zwarte muts. Daarnaast een groene trui en kaal opgeschoren haar.

De politie vraagt om het noodnummer 112 te bellen wanneer mensen zicht hebben op deze man en vraagt mensen vooral zelf geen actie te ondernemen.

Update

De vermiste man is zondagmiddag in goede gezondheid aangetroffen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.