Redactie lokaal 0 reactie(s) do 21 oktober 2021, 20:27

Hoe kun je Bitcoin met PayPal kopen?

Laatste update: 1 jaar geleden

Bitcoins kopen met PayPal, hoe doe je dat? Het gebruiken van PayPal als betaalmethode om cryptovaluta aan te schaffen is absoluut het overwegen waard. In dit artikel wordt uitgelegd waarom PayPal een verstandige keuze is voor de aanschaf van Bitcoin en wordt uiteengezet hoe het kopen van Bitcoin met PayPal in z’n werk gaat. Sta je op het punt om Bitcoin aan te schaffen en zoek je een goede betaalmethode? Dan is het lezen van het onderstaand artikel de moeite waard.

Wat is PayPal?
PayPal is, zoals eerder vermeldt, een betaalmethode. Er zijn verschillende betaalmethodes. Denk aan iDeal (alleen in Nederland) of het gebruik van een creditcard. PayPal is een wereldwijd geaccepteerde betaalmethode en het wordt door veel bedrijven of instellingen geaccepteerd als geldige betaalmethode. Door de veelheid in betaalmogelijkheden is relevant voordeel ten opzichte van de concurrent nodig om als bedrijf in leven te blijven. Welke voordelen brengt het gebruik van PayPal met zich mee? Hieronder worden enkele voordelen voorzien van een toelichting.

Wat zijn de voordelen van PayPal?

Veiligheid
Een prominent voordeel, wat op veel online plaatsen ter sprake komt, is de veiligheid van PayPal. Door gebruik te maken van PayPal is er ogenschijnlijke garantie dat de betaling slaagt. PayPal wordt veel geprezen om haar veiligheid en PayPal zelf doet er alles aan om de koper te beschermen tegen fraude of diefstal. Een praktisch voorbeeld hiervan is het feit dat elke transactie gecodeerd wordt. Met deze speciale versleuteling wordt diefstal of fraude voorkomen.

Klantvriendelijk
Een tweede en laatste voordeel van PayPal dat wat aandacht verdiend is de klantvriendelijkheid. Dat komt niet alleen tot uiting in de behulpzame klantenservice, maar ook in de klantgerichte interface. Om met dat laatste te beginnen; de interface van PayPal is zeer gebruiksvriendelijk. PayPal doet er alles aan om het gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken. Van het opzetten van een account tot het uitvoeren van een betaling – het behoeft bijna geen uitleg. En als er uitleg nodig is, staat een goede klantenservice klaar om een vraag of een probleem op te lossen.

Hoe wordt Bitcoin met PayPal gekocht?
Het werkt eenvoudig. Na het aanmaken van een PayPal account, wat in principe een eenvoudige taak is, moet het handelsplatform PayPal accepteren als betaalmethode. Dat is een kwestie van een online zoektocht en tegelijkertijd een voorwaarde om Bitcoin met PayPal aan te schaffen. Diverse platforms bieden PayPal als betaalmethode aan, vaak vergezeld met andere mogelijke methodes.

De tip is om online platforms onderling te vergelijken om tot de beste optie te komen! Wanneer je een keuze hebt gemaakt, klik je bij de aankoop op PayPal als betaalmethode. Rond vervolgens de betaling af. Het resultaat: je hebt Bitcoin aangeschaft met PayPal!

Kortom, het is zeer eenvoudig om Bitcoin aan te schaffen met PayPal. Er zijn twee voorwaarden: er moet een PayPal account zijn aangemaakt én het handelsplatform van de cryptovaluta moet PayPal accepteren als geldige betaalmethode. De voordelen van PayPal bestaan hoofdzakelijk uit veiligheid en een gebruiksvriendelijke interface!

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.