Logo 112Vallei

Redactie cultuur 0 reactie(s) do 10 november 2022, 16:37

Iedereen is van harte welkom in de ‘warme kamer’ van de Bieb

Laatst bijgewerkt: donderdag 16:37 uur
BARNEVELD – Niemand hoeft thuis in de kou te zitten. Want iedereen is van harte welkom in de ‘warme kamer’ van de Bieb. De drie vestigingen in de gemeente doen mee aan de ‘Warme kamer-actie’ van Leger des Heils die op haar website alle opengestelde ‘warme kamers’ in Nederland vermeldt. ‘De Bibliotheek heeft een publieke functie waardoor iedereen altijd al welkom was boeken, kranten of tijdschriften te lezen, te werken en studeren of om anderen te ontmoeten’, vertelt directeur Miranda van Ooijen. ‘Nu veel mensen thuis in de kou zitten om te bezuinigen op de energiekosten, is de Bibliotheek dé uitgelezen warme plek voor deze activiteiten. Iedereen is van harte welkom tijdens onze openingstijden!’

Openingstijden ‘Warme kamers’

In de vestiging in Barneveld zijn zowel op de begane grond als op de 1e verdieping veel studie-/werkplekken en zitjes te vinden. Openingstijden: dinsdag en vrijdag van 9.30 tot 20.00 uur, woensdag en donderdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

In Voorthuizen is de Bibliotheek gehuisvest in Ontmoetingscentrum De Eng – Voorthuizen waar men in de ‘eigen kleine huiskamer’, een grote tafel met stoelen, kan plaatsnemen. Tijdens de openingstijden van de Bibliotheek kun je daar ook terecht: dinsdag van 14.00 tot 20.00 uur, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 17.00 uur.

In Kootwijkerbroek is men welkom in Kulturhus De Essenburcht Kootwijkerbroek op de 1e verdieping in de ‘huiskamer’ van Welzijn Barneveld dat voor de Bibliotheek gesitueerd is. Hier worden de openingstijden van de Bibliotheek in combinatie met die van Welzijn Barneveld gehanteerd: op maandag van 10.00 tot 16.00 uur, dinsdag en vrijdag van 10.00 tot 20.00 uur, woensdag van 10.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.