Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 21:35:44 Sumatralaan Ede 6712BL 24639 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 07-111

Ambulance 07-111

dinsdag 26 maart 2019
TOP NIEUWS

VANDAAG 26|03

HOOGLAND - Op dinsdag 26 maart omstreeks 14.45 uur moest de brandweer met spoed uitrukken voor een brand in een bestelbus aan De Bik in Hoogland.

 

De brandweer had de brand snel onder controle waardoor veel schade voorkomen kon worden. Omdat er mogelijk gas aanwezig was in het voertuig werd de omgeving wel groot afgezet door de politie.

VANDAAG 26|03

EDE - Op de Banksstraat op bedrijventerrein BT-A12 in Ede is dinsdagmiddag een bestelwagen met een grote aanhanger erachter frontaal tegen een lichtmast gebotst.

 

"Ik wilde linksaf de inrit inrijden en keek nog even naar rechts of er verkeer uit een andere uitrit kwam en vervolgens stond ik stil tegen de lichtmast" vertelt de bestuurder die, net als zijn passagier, gelukkig ongedeerd bleef.


"De auto is pas een half jaar oud", aldus de man.


De eigenaar van de bus is gebeld en een lokaal garagebedrijf komt de bus en aanhanger afslepen.

VANDAAG 26|03

VOORTHUIZEN - Bij een brand in een vakantiewoning op Camping Het Zeumershof in voorthuizen heeft de brandweer een hond en andere huisdieren gered en overgedragen aan medewerkers van de dierenambulance.

 

De brand bevind zich in het dak van de woning. De brandweer heeft een deel van het dak moeten slopen om bij de brandhaard te kunnen komen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend. Bij de brand komt veel rook vrij.

1/1

VANDAAG 26|03

LUNTEREN - Op de parkeerplaats aan de Scharrenburgersteeg in Lunteren is hennepafval gedumpt. Er liggen tientallen vuilniszakken vol met afval.

 

Heeft u iets gezien, of anderszins kennis van de hennepkwekerij in kwestie, gelieve dan contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Kan ook anoniem via telefoonnummer 0800-7000.

VANDAAG 26|03

AMERSFOORT - Op dinsdag 26 maart omstreeks 10:35 uur moesten de hulpdiensten uitrukken voor een ongeval tussen twee voertuigen ter hoogte van de Shell aan de Daam Fockemalaan. De twee voertuigen raakte door het ongeval zwaar beschadigd.

 

Ambulancepersoneel heeft de inzittenden gecontroleerd en uiteindelijk is één persoon mee voor controle naar het ziekenhuis. Een deel van de rijbaan is afgesloten om de hulpverleners een veilige werkplek te kunnen geven.

GISTEREN 25|03

BENNEKOM - De brandweer is maandag 25 maart gealarmeerd voor een stormschade aan de Krommesteeg in Bennekom.

 

Bij aankomst bleek een boom gevaarlijk over te hellen. De brandweer heeft met hulp van de hoogwerker de boom omgezaagd en verwijderd.

1/1

GISTEREN 25|03

BARNEVELD - In de beruchte bocht van de A1 naar de A30 bij Barneveld is maandagavond rond 19:20 uur een automobilist tegen de vangrail gebotst. Het is het zoveelste ongeval al in de bocht van Amersfoort naar Ede.

 

De bestuurder raakte niet gewond bij het eenzijdige ongeval. De auto raakte wel flink beschadigd.

GISTEREN 25|03

AMERSFOORT - De afgelopen week zijn er 9 woninginbraken opgenomen in Amersfoort waaronder 6 pogingen.


De inbraken van afgelopen week werden vooral gepleegd door middel van het openbreken van een raam met behulp van een breekijzer of schroevendraaier. De inbraken vonden met name in de avonduren plaats.


Mocht u getuige zijn geweest van een van de genoemde woninginbraken of heeft u meer informatie over de verdachten, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of bel Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

ZONDAG 24|03

PUTTEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag, vijf mannen in de leeftijd van 23 t/m 27 jaar aangehouden afkomstig uit Den Bosch, Rosmalen en Oirschot. Zij worden verdacht van inbraak/diefstal op een bedrijventerrein aan de Ruitenbeek in Putten.

 

Agenten kwamen het vijftal op het spoor toen laatstgenoemden zich zeer verdacht gedroegen op het industrieterrein wat werd gezien door een oplettende Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) van de gemeente Putten. Enig speurwerk leverde uiteindelijk het bewijs op dat het onderbuikgevoel bij hem en de agenten juist ...

VRIJDAG 22|03

OVERBERG - Op zaterdag 9 maart heeft er rond 17.30 uur een mishandeling plaatsgevonden nabij een hotel aan de Dwarsweg in Overberg. De mishandeling vond buiten plaats en drie personen waren hierbij betrokken. De politie heeft deze mishandeling in onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

 

De politie vermoedt dat een aantal bezoekers van de horecagelegenheden aan de Dwarsweg wellicht iets heeft gezien van deze mishandeling. We willen graag in contact komen met deze getuigen. Hebt u iets gezien? Geef uw informatie door via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

...

DINSDAG 19|03

EDE - De politie in Ede is op zoek naar een 72-jarige vrouw met een rollator en een infuusnaald in haar arm.

 

De vrouw is 1,65 m, grijs haar, bril, taupe jas, zwart met rode pyama broek. Tips? Bel nu 112!

 

Update

Het verzoek om uit te kijken naar de vermiste vrouw in Ede kan vervallen. Mevrouw is aangetroffen. Bedankt voor uw medewerking.

Agenda

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

Kabinet wil telefoonverbod op de fiets
Aantal stemmen:
  3255
76%
  Goed idee!

15%
  Bekeur alleen appende fietsers

9%
  Gebruik telefoon op fiets is veilig

VELUWE 24Webvertising