Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:41:15 Welgelegenweg Stroe 3776PR 31802 Prio Middel Eenheid | Ambulance 07-117

Ambulance 07-117

maandag 22 april 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|04

EDE - Op de Stationsweg in Ede is zondagavond omstreeks 18:30 uur een auto tegen een lantaarnpaal gebotst. Hierbij is een persoon gewond geraakt.

 

In de eerste instantie was er sprake van een reanimatie maar dat bleek niet het geval te zijn. De oorzaak van de aanrijding is onbekend,

GISTEREN 21|04

ACHTERVELD - Op de Jan van Arkelweg in Achterveld is zondagmiddag rond 15:00 uur een ongeval gebeurd. Een man op een motor kwam in botsing met een personenauto.

 

De motorrijder en een vrouw die achterop zat raakten door de aanrijding gewond en zijn voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. De schade aan de auto en de motor is aanzienlijk. De motor lekt door het ongeval benzine.

 

De automobilist die vanuit de Emmelaarseweg kwam zag de motorrijdster die vanuit achterveld kwam over het hoofd.

GISTEREN 21|04

ERMELO - De hulpdiensten zijn zondag 21 april uitgerukt voor een brand in een vrachtwagen op de Hamburgerweg in Ermelo. Er bleek brand te zijn ontstaan in de achterkant van een kaas vrachtwagen die geparkeerd staat naast een woning.

 

Omdat deze wagen tussen een huis en een schuur stond zijn er meerdere brandweerwagens opgeroepen. Ook is de hoogwerker van Harderwijk opgeroepen maar deze is niet ter plaatse gekomen. Door het snelle optreden van de brandweer is overslag naar de woning voorkomen. De kaaswagen is van binnen helemaal verwoest. Hoe de brand is ontstaan is nog onbekend.

...

GISTEREN 21|04

AMERSFOORT - Op zondag 21 april omstreeks 10.45 uur zijn de hulpdiensten met spoed opgeroepen naar de kruising Madoerastraat met de Leusderweg in Amersfoort. Daar zijn meerdere wielrenners gevallen nadat een auto de Madoerastraat uit kwam.

 

Eén wielrenner raakte dusdanig gewond dat hij naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. De politie doet veder onderzoek naar het ongeval

GISTEREN 21|04

NIJKERK – Op de A28 ter hoogte van de afrit 9 is een kleine personenauto bij het verlaten van de snelweg helemaal van de weg geraakt. De auto is door de berm naar beneden gegaan en vast komen te zitten in de bosschage.

 

De brandweer heeft de auto weer terug op de weg gekregen en de inzittenden zijn gecontroleerd in de toegesnelde ambulance. De toe rit is enige tijd voor alle verkeer afgesloten geweest.

GISTEREN 21|04

UGCHELEN - Op zondag 21 april heeft er omstreeks 02.00 een uitslaande brand gewoed aan de Hoog Buurloseweg in Ugchelen.

 

De brandweer rukte iets na 02.00 uur uit en kwam groots ter plaatse. De brandweer kwam onder meer uit Apeldoorn, Ugchelen, Uddel, Deventer en de rietploeg uit Kootijkerbroek.

 

Omdat de woning in een bebost buitengebied ligt is een vierde watertankwagen gealarmeerd. Vooralsnog beperkt de brand zich tot de woning. Bij de brand kwam veel rook vrij. De woning moet als verloren worden beschouwd.

 

Toen de brand uitbrak, was niemand in het gebouw ...

GISTEREN 21|04

BENNEKOM - Langs de spoorlijn tussen Utrecht en Ede zijn een groot aantal bermbrandjes ontstaan doordat een trein met vastgelopen wiel de berm in brand stak.

 

De eerste melding kwam rond 20:30 uur binnen. Tussen Ede en Arnhem werden zeker zes bluswagens ingezet om de brandhaarden te doven. Langs de Dokter Hartogsweg in Bennekom stond een stuk van 4000m2 in brand. De brandweer had grote moeite alle locaties te bereiken en voldoende materieel ter plekke te krijgen.

VRIJDAG 12|04

SCHERPENZEEL - Donderdagochtend 11 april heeft het Team Verkeer Gelderland-Midden een snelheidscontrole gehouden op de Stationsweg in Scherpenzeel.

 

Er zijn 3 personen bekeurd voor de snelheid. Een persoon kon zijn rijbewijs inleveren. Bij deze persoon werd een snelheid van 105 km/h gemeten waar 50 km/h is toegestaan.

VRIJDAG 05|04

RENSWOUDE - Vrijdagochtend om 06.10 uur is er een hond aangereden op de Utrechtseweg thv nummer 4. De hond is na de aanrijding in de handen van de eigenaar overleden. De bestuurder van de scooter is doorgereden.

 

De eigenaar heeft aangifte gedaan en zodoende zijn wij een onderzoek gestart naar de identiteit van de bestuurder. Het vermoeden bestaat dat de bestuurder uit Scherpenzeel kwam.

 

Daarom deze oproep: heeft u iets gezien of gehoord van deze aanrijding? Neem contact op met de politie via 0900-8844.

VRIJDAG 05|04

AMERSFOORT - Vrijdagochtend 5 april kreeg de politie van Amersfoort een spoedmelding van een reanimatie op de Hof. Halverwege de spoedrit vielen in de politieauto ineens de licht- en geluidsignalen uit. Een storing? Wat nu? De agenten zijn toch doorgereden om zo snel mogelijk eerste hulp te bieden aan het slachtoffer. Al toeterend zijn ze door de Langestraat van Amersfoort gereden.

 

Er was flink wat verkeer en een aantal weggebruikers keek ook raar op. Helemaal begrijpelijk!


Het slachtoffer werd overigens met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Zijn gezondheidstoestand is op dit ...

DINSDAG 02|04

REGIO - De politie heeft op dinsdag 2 april vier verdachten in Amersfoort aangehouden op verdenking van het plegen van meerdere woninginbraken.

 

De verdachten – een jongen van 17 jaar en drie 19-jarige mannen – werden bij hun ouders thuis tegelijkertijd aangehouden door verschillende politieteams en meegenomen naar het bureau voor nader verhoor en onderzoek. Daarna startte diverse rechercheurs met een zoekactie in de huizen. Hierbij werden diverse goederen, waaronder sieraden, aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De spullen zijn in beslag genomen voor ...

Agenda

Zaterdag 11 mei

10:00
Harskamp

Zaterdag 18 mei

10:00
Apeldoorn

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand
95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  2314
53%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

23%
  Veel te laag!

VELUWE 24Webvertising