Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 05:11:11 Woudenberg 20764 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-149 (RAVU) Utrecht
vrijdag 22 februari 2019
TOP NIEUWS

GISTEREN 21|02

KOOTWIJKERBROEK - Een 17-jarig meisje uit Kootwijkerbroek is donderdagavond om het leven gekomen bij een verkeersongeval in haar woonplaats. Het slachtoffer reed op een scooter toen ze werd aangereden door een auto. Dat meldt de politie.


Het ongeluk gebeurde rond 20.10 uur op de Wesselseweg, ter hoogte van de Coop-supermarkt. De exacte toedracht is nog niet bekend.

 

Volgens de politie is het slachtoffer ter plekke gereanimeerd, maar bezweek ze uiteindelijk aan haar verwondingen.

 

De traumahelikopter was ook opgeroepen, maar die is later gecanceld.

...

GISTEREN 21|02

BUNSCHOTEN - Op donderdagavond 21 februari heeft er omstreeks 19:00 uur een ongeval plaatsgevonden op de Molenstraat in Bunschoten-Spakenburg. Een fietser werd daar aangereden door een auto.

 

Omstanders hebben eerste hulp verleend in afwachting van de hulpdiensten. Naast politie en ambulance is er ook een traumahelikopter gealarmeerd voor medische assistentie. De Molenstraat is vanwege het ongeval afgesloten. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De traumahelikopter is uiteindelijk niet geland.

GISTEREN 21|02

SCHERPENZEEL - Op De Dreef N224 in Scherpenzeel is donderdagmiddag iets na 17:30 uur een ongeval gebeurd.

 

Ambulance, brandweer en politie werden opgeroepen met spoed voor een ongeval met beknelling maar dat bleek gelukkig mee te vallen. Twee auto's botste op elkaar. De schade viel mee. Een vrouw raakte gewond maar kon ter plaatste worden behandeld. Ze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

1/1

GISTEREN 21|02

EDE - Op de Ampèrestraat op het industriegebied van Ede heeft de politie donderdagmiddag 21 februari een hennepkwekerij ontdekt. Dit na een anonieme melding.


In de kwekerij was een man aanwezig en die is aangehouden. De eerste schatting is dat er ongeveer 1000 planten stonden. Ook is er sprake van diefstal van stroom. De kwekerij wordt vernietigd en de man mag zich verantwoorden.

GISTEREN 21|02

BARNEVELD - Op de Scherpenzeelseweg in Barneveld is vanmorgen rond 06:45 uur een ongeval gebeurd. Bij benzine pomp Argos werd een scooterrijder aangereden door een automobilist. De bestuurder van de personenauto kwan vanuit een uitrit en verklaarde dat hij de scooter niet had zien aankomen.

 

De scooterrijder is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Op deze locatie komen regelmatig ongevallen voor.

WOENSDAG 20|02

BARNEVELD - Aan de Docter Kuyperlaan in Barneveld heeft de brandweer woensdagavond metingen verricht vanwege een gaslucht. Een bewoner had de brandweer gebeld omdat er een gaslucht uit het riool kwam.

 

De brandweer heeft het kruispunt van de dr. Kuyperlaan met de Van Hogendorplaan afgesloten en diverse metingen verricht. In sommige putten heeft de brandweer daadwerkelijk een concentratie gas gemeten. Ook Liander is aanwezig met onder meer een graafmachine. Na metingen door Liander is besloten om te gaan graven om de leiding bloot te leggen om een reparatie uit te kunnen voeren. ...

WOENSDAG 20|02

AMERSFOORT - Op woensdag 20 februari is de politie de gehele middag druk bezig met het houden van een grote controle in de omgeving van de Bergpas. Bij de controle is ook het UWV en de belastingdienst aanwezig.

 

Meerdere voertuigen zijn in beslag genomen en ook zijn meerdere mensen bekeurd wegens gebreken die gevonden zijn aan hun voertuigen.

GISTEREN 21|02

EDE - De politie in Ede is op zoek naar getuigen van een mishandeling met zwaar letsel.


De mishandeling gebeurde op dinsdag 5 februari 2019 omstreeks 7:30 uur op de N224 ter hoogte van de snelweg A30 viaduct.

 

Getuigen kunnen zich melden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

WOENSDAG 20|02

HARSKAMP - Een 47-jarige vrouw uit Harskamp is door de rechtbank veroordeeld voor huiselijk geweld. Ze kreeg 19 maanden gevangenisstraf, waarvan bijna een jaar voorwaardelijk, voor de ernstige mishandeling van haar man.


De rechtbank in Arnhem acht ernstig huiselijk geweld bewezen. De vrouw sloeg afgelopen augustus met een bierfles en glas in op haar partner. Die liep daarbij doorgesneden pezen en andere verwondingen op.

 

Doordat de vrouw een schizofrene stoornis en alcohol- en drugsproblemen heeft, is de kans op herhaling groot. De rechtbank legde daarom een proeftijd van vijf ...

WOENSDAG 20|02

NIJKERK - In een onderzoek naar een reeks inbraken in Oost-Brabant en Oost-Nederland pakte de recherche vanmorgen in alle vroegte twee broers (61 en 54 jaar oud) uit 's-Hertogenbosch en Eindhoven op. Slachtoffers van de twee werden kort daarna op de hoogte gebracht van het goede nieuws en reageerden verheugd.

 

De politie denkt dat ze in ieder geval verantwoordelijk zijn voor zes woninginbraken in Schijndel, Den Bosch, Budel, Cuijk, Sleeuwijk en Nijkerk. De afgelopen maanden waren er in de regio Oost-Brabant ook op andere plekken tientallen woninginbraken. De betrokkenheid van het ...

WOENSDAG 20|02

VIANEN - Op de Hagenweg in Vianen is dinsdagmorgen een fietser aangereden door een kleine vrachtwagen, dat meldt RTVUtrecht. De fietser viel en raakte gewond. Het slachtoffer, een jongen van 17 jaar, is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe ernstig de verwondingen zijn is niet bekend.

 

Het ongeluk gebeurde op het fietspad langs de Hagenweg. Omdat er bomen gekapt worden, wordt het verkeer op de rijbaan door verkeersregelaars over één rijstrook geleid. De bestuurder van het vrachtwagentje negeerde de aanwijzingen van de verkeersregelaars. Hij wilde de file omzeilen en ...

Agenda

Zaterdag 14 september

10:00
Hoogezand

Headlines

95 euro boete voor appen op de fiets
Aantal stemmen:
  746
53%
  Prima boete!

24%
  Veel te hoog!

22%
  Veel te laag!

VELUWE 24Webvertising