Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 23:21:42 Amersfoort 55434 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-126

Ambulance 09-126

donderdag 04 juni 2020

TOP NIEUWS

VANDAAG 04|06

EDE - Donderdagavond 4 juni rond 19.05 uur heeft een slippartij plaatsgevonden aan de Galvanistraat in Ede.

 

Bij het verlaten van de A30 op de afrit Ede is een auto geslipt in de bocht. Hierdoor belandde de auto in de berm. Er zijn geen gewonden gevallen. De auto wordt afgevoerd door een berger.

VANDAAG 04|06

GARDEREN - Aan de Speulderweg in Garderen heeft donderdagmiddag omstreeks 17:00 uur brand gewoed in de schoorsteen van een woning. Bij de brand waren vlammen zichtbaar. Naast de brandweer uit Garderen werd ook een hoogwerker van het korps uit Barneveld ingezet.

 

De schade aan de woning is aanzienlijk. Mede door goede isolatie van het schoorsteenkanaal heeft de brand zich echter niet verder kunnen uitbreiden dan de schoorsteen zelf. Wel is er behoorlijke rook,- en roetschade in huis ontstaan.

VANDAAG 04|06

EDE - Donderdagmiddag 4 juni rond 14.55 uur is bij graafwerkzaamheden in de voortuin van een woning aan de Kolkakkerweg in Ede een gasleiding geraakt.

 

De brandweer heeft onderzoek gedaan en daarbij metingen verricht. De nutsvoorziening zal komen om het lek te dichten en de leiding te repareren.

VANDAAG 04|06

LEUSDEN - Bij een brand donderdagmiddag op het schietterrein langs de Doornseweg N227 komen er enorme rookwolken boven de boomtoppen uit.

 

Boven het gebied vliegen ook twee politiehelikopters. De brandweer is het terrein op gegaan met meerdere voertuigen om de brand te kunnen blussen maar dit lijkt mede door de stevige wind nog een flinke klus te worden.

 

De brandweer heeft gezien de omvang van de brand opgeschaald en heeft een heel peloton aan brandweerwagens opgeroepen om extra ondersteuning te kunnen leveren.

 

Volgens een woordvoerder van de brandweer zou het ...

1/1

VANDAAG 04|06

VEENENDAAL - Ten minste negen MKB-bedrijven zijn slachtoffer geworden van een 24-jarige man die deze bedrijven de afgelopen weken afperste en hun websites platlegde met DDoS-aanvallen. Op 2 juni 2020 heeft de politie de man in zijn woonplaats Veenendaal aangehouden. Bij de aanhouding zijn onder andere een automatisch vuurwapen aangetroffen en is de auto van de verdachte in beslag genomen voor nader onderzoek. De recherche onderzoekt nog of verdachte mogelijk in verband kan worden gebracht met meer aangiften.


De verdachte werkte vanuit zijn huis alwaar hij willekeurig bedrijven uitzocht ...

1/1

VANDAAG 04|06

OTTERLO - De politie heeft donderdagochtend een grote zoekactie in Otterlo op touw gezet. Reden daartoe was het feit dat de politie een auto die kort daarvoor achtervolgd werd, onbeheerd aantrof in de buurt van De Zanding.

 

Rond 06.20 uur werd het kenteken van de auto op een buitenweg in Voorthuizen opgemerkt door een ANPR-camera. Dat is een systeem dat de meldkamer alarmeert wanneer gezochte voertuigen worden gesignaleerd. Toen de agenten het voertuig wilde staande houden ging de auto er vandoor. Na een achtervolging trof de politie de bewuste auto in de buurt van De ...

VANDAAG 04|06

BARNEVELD - Op de Wesselseweg in Barneveld is donderdagmorgen 4 jni een auto tegen een boom gebotst. Het ongeval gebeurde rond 11:45 uur net buiten de bebouwde kom van Barneveld. De bestuurster is vermoedelijk door de regen in combinatie met het gladde wegdek in de slip geraakt en tegen een boom gebotst. De bestuurster is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.


Door het ongeval was de Wesselseweg dicht. De schade aan de auto is aanzienlijk en een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept.

 

De Wesselseweg wordt ook wel de "dodenweg" genoemd, omdat er ...

GISTEREN 03|06

NEDERLAND - Door heel Nederland zijn de afgelopen weken branden in zendmasten geweest. Na uitgebreid onderzoek van de Landelijke Recherche van de politie onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie (OM) is noch (een vorm van een) relatie tussen de branden gebleken noch een georganiseerd crimineel verband tussen de verdachten.

 

Zendmasten in brand

De afgelopen weken heeft brand gewoed in 29 zendmasten door het hele land. De politie heeft vastgesteld dat de branden zijn aangestoken. De branden hebben geleid tot veel overlast en schade. Een enkele keer is ...

MAANDAG 01|06

AALST / BARNEVELD - Na een melding van een bedreiging op een camping in het Gelderse Aalst is de politie zondagmiddag in actie gekomen. Er werden acht mannen aangehouden. Het onderzoek begon met de melding dat er op de camping iemand met een wapen bedreigd zou zijn door een groep mannen. De mannen waren alweer vertrokken toen de politie gebeld werd, bij hun vertrek hadden ze de slagbomen van de camping geramd.


Agenten hebben eerst op de camping onderzoek gedaan. Dankzij goede verklaringen van getuigen, kon achterhaald worden met welke auto's de mannen vertrokken waren. Op drie plaatsen ...

MAANDAG 25|05

RENSWOUDE - Zaterdagavond 23 mei, rond 23.55 uur vond aan de Kooiweg in Renswoude een poging overval plaatsgevonden.


Rond die tijd schrokken de bewoners wakker omdat er werd aangebeld. Omdat ze dit vreemd vonden gezien het tijdstip, besloten ze de deur niet te openen. Wel keken ze de beelden uit, gemaakt door de bewakingscamera's en daarop zagen ze dat er een persoon met een bivakmuts op voor hun deur stond.

 

Signalement
De verdachte droeg droeg een donkerkleurige jas droeg met capuchon. Links op de borst is een opdruk. Ook droeg de persoon een strakzittende broek en ...

ZATERDAG 23|05

LUNTEREN - Vanuit Lunteren wordt sinds zaterdag 23 mei een verwarde vrouw vermist. De vrouw is blank, 1.70 m, lang donkerblond haar en draagt een rode jas.

 

Ze is weg in een witte Mitsubishi Outlander waarvan het kenteken begint met HL. heeft u informatie? Bel nu 112!

 

Update

De vermiste vrouw uit Lunteren is aangetroffen. Bedankt voor het meekijken!

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Moet de brandweer een rekening sturen voor een inzet?
Aantal stemmen:
  10273
13%
  Nooit!

3%
  Altijd

85%
  Alleen dienstverlening op verzoek

VELUWE 24Webvertising