Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 14:41:39 Veenendaal 100803 Prio Middel Eenheid | Ambulance 09-130

Ambulance 09-130

donderdag 01 oktober 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 30|09

HARSKAMP - Op de Harderwijkerweg N310 in Harskamp is woensdagmiddag rond 13:35 uur een ongeval gebeurd. Op de kruising met de Braeckweg ging het mis. Een auto met een aanhanger met hooi kwam uit de braeckweg en kwam in botsing met een vrachtwagen die op de harderwijkerweg reed. De chauffeur van vrachtwagen heeft nog geprobeerd uit te wijken, maar raakte de auto toch waarbij deze om zijn as tolde en in de sloot terecht kwam. Toevallig passerende militairen hebben eerste hulp verleend.

 

Bij het ongeval raakte 2 personen gewond, waarvan 1 persoon na bevrijd te zijn door de brandweer ...

GISTEREN 30|09

NIJKERK - Woensdagmiddag 30 september rond 12.05 uur was brand ontstaan in het motorcompartiment van een bestelbus aan de Berencamperweg - N301 in Nijkerk.

 

Toen de brandweerlieden arriveerden, was de brand al uit. Een controle werd uitgevoerd en blussen was niet meer nodig. Hoe de brand was ontstaan, is niet duidelijk.

DINSDAG 29|09

EDE - Dinsdagmiddag 29 september rond 15.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising Schaapsweg met de Waterloweg in Ede.

 

Een fietsster knalde hard tegen auto en raakt gewond. Het slachtoffer is behandeld in een ambulance en hoefde gelukkig niet mee naar het ziekenhuis. Door de aanrijding is de voorruit van de auto behoorlijk beschadigd geraakt.

DINSDAG 29|09

EDE - Dinsdagmiddag 29 september rond 15.10 uur wiste twee mannen met geprepareerde rugzakken vijf paar schoenen te stelen bij Bristol aan de Brouwerstraat in Ede.

 

De eigenaar van de zaak bemerkte het net te laat maar nam alsnog direct actie met resultaat. De politie wist een van de twee daders aan te houden. De vijf paar schoen zijn terug aan de winkeleigenaar overhandig.

DINSDAG 29|09

KOOTWIJKERBROEK - Dinsdagmorgen 29 september rond 9.00 uur heeft een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden aan de Wesselseweg - N800 in Kootwijkerbroek.

 

Een auto is uit de bocht gevlogen, over de kop geslagen en in een sloot tot stilstand gekomen. De bestuurder is na controle in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

1/1

MAANDAG 28|09

VOORTHUIZEN - Op de kruising Bakkersweg met de Irenelaan in Voorthuizen is maandagmiddag rond 18:00 uur een vrouw op de fiets aangereden door een personenauto. De vrouw is hierbij gewond geraakt. 

 

De vrouw is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Amersfoort gebracht.

MAANDAG 28|09

VEENENDAAL - Maandagmiddag 28 september rond 16.15 uur heeft een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Nijverheidslaan met de kruising Industrielaan in Veenendaal. Een personenwagen wilde rechtsaf de Industrielaan oprijden en zag daarbij de scooterrijder over het hoofd.

 

Het slachtoffer is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. In eerste instantie werd er ook een traumahelikopter met aan boord een trauma-arts ingezet. Deze is tijdens het aanvliegen afbesteld.

GISTEREN 30|09

VOORTHUIZEN - De daders van het met purschuim beschadigde en verf bekladde nieuwe ontmoetingscentrum De Eng in Voorthuizen zijn bekend bij de politie.


Het betref twee minderjarige jongens uit Voorthuizen. Zij hadden niet de intentie om deze schade te veroorzaken. De ouders van de beide jongens hebben zichzelf gemeld. In overleg met politie, beheerder en gemeente zijn met de ouders afspraken gemaakt over de vergoeding van de schade.


Vandalisme aan het nieuwe ontmoetingscentrum en sporthal vond vorige week maandag plaats. In Voorthuizen leidde dit tot grote verontwaardiging.
Zonnepanelen, ...

MAANDAG 28|09

BARNEVELD - In de nacht van zaterdag op zondag 27 september om omstreeks 00:30 uur heeft een laffe daad zich afgespeeld op de van Wijnbergenlaan in Barneveld. Een geparkeerde auto is in deze nacht doelwit geworden van het leksteken van 4 autobanden. De dader is vermoedelijk gevlucht via de Van Haersoltelaan.

 

De politie roept de dader op zich te melden. Er zijn camerabeelden van dit incident.

 

De politie is op zoek naar getuigen en meer camerabeelden. Tips over dit incident kunnen gemeld worden bij de politie via telefoonnummer 0900-8844.

DONDERDAG 24|09

GELDERLAND - Van maart tot en met augustus 2020 werd er in Nederland per 10.000 huishoudens gemiddeld 24,4 keer ingebroken in woning en schuren. Dit is een daling van 18 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In de provincie Gelderland is de daling sterker: 22,2 procent. Dit en meer blijkt uit een analyse van Independer op basis van de meest recente politiedata.

 

Afname gemiddeld aantal inbraken Gelderland
In de periode maart tot en met augustus 2020 werd er in Gelderland gemiddeld 21,8 keer per 10.000 huishoudens ingebroken. Dit is een afname van 22,2 procent in ...

WOENSDAG 23|09

HOEVELAKEN - Voor het steekincident in de nacht van 7 op 8 augustus heeft de politie op 22 september een derde verdachte aangehouden. Het gaat om een 17-jarige jongen uit Amersfoort. Op 21 september hield de politie nog twee verdachten aan.

 

Het incident kreeg aandacht in het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht, dit leverde meerdere tips op. Vanavond vraagt het Utrechtse opsporingsprogramma Bureau Hengeveld aandacht voor deze zaak. Het onderzoek naar het geweldsincident waarbij een 18-jarige jongen gewond raakte loopt door. De politie onderzoekt de betrokkenheid van ...

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Maximum snelheid voor hulpdiensten
Aantal stemmen:
  7093
3%
  gelijk aan overig verkeer

10%
  maximaal 40 kilometer harder

88%
  geen limiet

VELUWE 24Webvertising