Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 06:59:30 Veenendaal 108329 Prio Hoog Eenheid | Ambulance 09-134

Ambulance 09-134

dinsdag 20 oktober 2020

TOP NIEUWS

GISTEREN 19|10

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG - Maandagavond 19 oktober rond 23.10 uur is een grote uitslaande brand ontstaan bij een visverwerkingsbedrijf aan de Haringweg in Bunschoten-Spakenburg.

 

Volgens 112 Meldingen Bunschoten werd om 23:29 uur opgeschaald naar het sein 'Grote brand'. De brand woedt bij het bedrijf Van de Groep Fish Processing. Meerdere eenheden van de brandweer zijn ingezet om de brand te bestrijden. De brandweer wist de brand te beperken tot het gebouw. Momenteel wordt er onderzoek gedaan om te kijken waar de brand zich binnen nog bevindt om te brand volledig te kunnen ...

GISTEREN 19|10

PUTTEN / BARNEVELD - In de nacht van zondag op maandag 19 oktober wilden agenten naar aanleiding van een anpr-hit (Automatische kentekenplaatherkenning) een voertuig controleren. Dit voertuig werd in verband gebracht met onder andere autoinbraken waar gereedschap uit was weggenomen.

 

Agenten in Barneveld troffen het voertuig aan met divers gereedschap wat vermoedelijk van diefstal afkomstig is. Het voertuig is onder andere in Putten geweest. Heeft u onderstaand gereedschap en is het afgelopen avond/nacht weggenomen? Neem contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

...

ZONDAG 18|10

BARNEVELD - Zondagavond 18 oktober rond 19.15 uur werd de dierenambulance gebeld voor een kat in problemen aan de Nederwoudseweg in Barneveld.

 

Passanten hoorden vanaf de weg een klaaglijk geluid vanaf een bouwplaats. Na onderzoek bleek er een kat tussen betonnen balken klem te zitten. De medewerkers van de dierenambulance hebben geprobeerd om één van de betonnen balken op te schuiven om zo bij het dier te kunnen, echter bleken de balken zo zwaar te zijn dat er zelfs met vier personen geen beweging in te krijgen was. Daarop is de brandweer gevraagd om hulp.

 

Na het ...

ZONDAG 18|10

AMERSFOORT - Zondagavond 18 oktober rond 21.25 uur is brand ontstaan in een container aan het Olympus in Amersfoort.

 

De brandweer wist het vuur snel onder controle te krijgen. Naast de brandende container stond een bouwkeet. De brandweer heeft zich toegang verschaft tot de bouwkeet om te kijken of het vuur niet was door geslagen. De bouwkeet is door de hulpdiensten geventileerd.

 

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet duidelijk. Onderzoek zal moeten uitwijzen hoe de brand heeft kunnen ontstaan.

ZONDAG 18|10

VEENENDAAL - Zondagavond 18 oktober rond 19.30 uur is brand ontstaan in een ondergrondse container aan de Ghandistraat in Veenendaal.

 

De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. De brandweer heeft de container vol laten lopen met water om zo de brand te blussen. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is niet bekend.

ZONDAG 18|10

WEKEROM - De politie zoekt bij zorginstelling 's Heeren Loo aan de Apeldoornseweg in Wekerom naar een vermiste vrouw (30). Bij de actie worden paarden, een onderwatercamera en een drone ingezet. Een veteranenteam helpt met tientallen vrijwilligers mee met zoeken. Er wordt ook gezocht bij en in een waterpartij. In de nacht van zaterdag op zondag zocht een reddingsteam met acht honden ook al in de omgeving van de instelling naar de vermiste vrouw. Maar zonder resultaat.

 

Grote zorgen
De politie, die al sinds zondagochtend aan het zoeken is, verspreidde zaterdagavond een foto van de vrouw ...

ZONDAG 18|10

LUNTEREN - Aan de Postweg in Lunteren bij de Welzijns- en Gezondheidszorg kliniek van het Leger des Heils (Groot Batelaar) is zondagmorgen rond 12:00 uur een persoon aangehouden vanwege een vechtpartij.

 

Zeker drie politiewagens en een ambulance kwamen ter plaatse. Eén persoon raakte bij de vechtpartij gewond. Het is niet bekend of het slachtoffer naar het ziekenhuis toe moest. Over de toedracht van de vechtpartij is niets bekend gemaakt.

ZONDAG 18|10

BUNSCHOTEN - Zaterdagavond 17 oktober heeft de politie een tuinfeest beëindigd in Bunschoten-Spakenburg. Tijdens dit feest waren er veel te veel "gasten" buiten het eigen huishouden om aanwezig en de onderlinge afstand van 1.5 meter werd niet gewaarborgd.

 

Tegen de hoofdbewoner is proces verbaal opgemaakt.

DONDERDAG 15|10

ZEIST - In de avond van 14 oktober heeft de politie een 16-jarige jongen uit Zeist op heterdaad aangehouden. Hij wordt ervan verdacht eerder die avond twee vrouwen te hebben betast, op de Waterigeweg en de Griffensteijnselaan in Zeist.

 

De eerste melding werd gemaakt door een vrouw die rond 20.30 uur was betast aan de Waterigeweg. Een kwartier later, om 20.45, kwam er een melding van een soortgelijke betasting op de Griffensteijnselaan. Op die locatie heeft de politie de verdachte op heterdaad aan kunnen houden. Beide zaken worden momenteel verder onderzocht.

WOENSDAG 14|10

EDE - Het voetgangersgebied in Ede centrum krijgt een nieuw afsluitsysteem. De gemeente wil met het nieuwe systeem het centrum prettiger maken voor voetgangers en de bevoorradingsroutes vereenvoudigen.

 

Camera's
Het centrum wordt opgedeeld in vier zones, met elk een eigen ingang en afsluitsysteem. De zones zijn voor autoverkeer zo min mogelijk onderling verbonden. De huidige verzinkbare palen verdwijnen grotendeels uit het centrum. In het kernwinkelgebied rond de Grotestraat en Maandereind komen camera's die het verkeer controleren. Dit geldt ook voor het gebied rond het ...

MAANDAG 12|10

VOORTHUIZEN - Zondag 11 oktober tussen 17.00 uur en 18.15 uur, zijn er vernielingen gepleegd bij de Gereformeerde kerk aan de Hoofdstraat in Voorthuizen. De politie heeft de beschikking over camerabeelden, waarop de verdachten staan.


De politie is op zoek naar getuigen van deze nutteloze vernieling. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Agenda

Zaterdag 22 mei

10:00
Lunteren

Headlines

Ben jij voorstander van nieuwe Corona maatregelen?
Aantal stemmen:
  79
34%
  Oneens

66%
  Eens

VELUWE 24Webvertising