Redactie barneveldmagazine 0 reactie(s) zo 06 november 2022, 18:12

“Je kunt mooie combinaties van wijn en spijs maken”

Het is elk jaar weer spannend of het een goed wijnjaar zal worden. En hoewel de wijnboeren in Nederland nog niet juichen, lijkt het vooralsnog positief. Als echte wijnliefhebber kan de eigenaresse van Vino Voorthuizen het ook op vakantie niet laten op de plaatselijke wijnsoort te proberen. “Ik wil graag weten wat het verhaal achter elke wijn is.”

Dat verhaal wil ze heel graag kwijt aan de mensen die bij Vino Voorthuizen binnen stappen. “Iedereen is welkom in onze wijnwinkel. Ook als je geen verstand van wijn hebt. Dat geeft niet, want dan kan ik er mooie dingen over vertellen”, aldus sommelier & eigenaresse Tara Hald.

Elk jaargetijde heeft volgens de eigenaresse z’n favoriete wijnen. Is dat in de zomer bijvoorbeeld rosé, in het najaar kiezen veel mensen toch voor rode wijn. “Daarbij vertel ik de mensen graag wat goede combinaties zijn van wijn en spijs.” Ze vindt het niet vreemd als mensen nu al binnen stappen met de vraag wat een goede wijn voor de kerst is. “Je kunt maar beter goed voorbereid zijn, dan alles op het laatste moment te moeten regelen.”

Assortiment

Het assortiment bestaat uit verschillende soorten wijnen waarbij ze graag de luxe wijnen aanbeveelt. “We hebben wijn voor elke gelegenheid en daarnaast is er een mooi aanbod aan cadeauverpakkingen, Gusto delicatessen uit Italië, een olijfolie tap, maar ook bier en zuivel. Vino Voorthuizen is een wijnwinkel waar iedereen terecht kan voor smaak en beleving”, verzekert sommelier Tara Hald.

Vino Voorthuizen
Hoofdstraat 193, Voorthuizen
t. 06 – 13 33 22 81
e. [email protected]
w. www.vinovoorthuizen.nl

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons