Redactie overig 0 reactie(s) do 07 juli 2022, 16:32

Jongen (13) bedreigd in omgeving Prins Willem Alexanderpark; politie zoekt getuigen

Laatste update: 7 maanden geleden

VEENENDAAL – Op woensdag 6 juli kreeg de politie een melding over een bedreiging in de omgeving van het Prins Willem Alexanderpark in Veenendaal. Het onderzoek leidde tot de arrestatie van vier verdachten. De politie is nog op zoek naar mogelijke getuigen.

Rond 15.15 uur kreeg de politie de melding dat een 13-jarige jongen werd bedreigd en mogelijk tegen zijn wil was meegenomen vanaf het Prins Willem Alexanderpark. De politie ging met meerdere eenheden ter plaatse en trof het slachtoffer aan op de kruising van de Dahliastraat met de Munnikenweg.

Hij was in het gezelschap van vier personen waarvan er twee direct wegrenden. Agenten hielden deze later in de omgeving aan. Ook de twee achtergebleven verdachten werden aangehouden. Zij bleken in het bezit van slagwapens. De vier verdachten, in de leeftijd tussen 14 en 18 jaar en afkomstig uit Veenendaal, Heiloo en Arnhem, zijn allen ingesloten voor onderzoek naar het motief van de bedreiging.

Heb jij iets gezien?

De politie is op zoek naar getuigen en verzoekt contact opnemen via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht je anoniem je informatie willen delen dan kan dat via telefoon 0800-7000 en/of via Meld Misdaad Anoniem.

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.