Logo 112Vallei

Kleine brand in woning Voorthuizen na ontploffing in keukenlade
Redactie brand 0 reactie(s) di 09 augustus 2022, 23:20

Kleine brand in woning Voorthuizen na ontploffing in keukenlade

Laatst bijgewerkt: dinsdag 23:21 uur
VOORTHUIZEN – Aan de Ploegschaar in Voorthuizen heeft dinsdagavond brand gewoed in een woning. De bewoonster merkte rond 21:40 uur vlammen op in de keukenla na een ontploffing. Direct deed ze de la weer dicht en ging naar buiten.

Toen de brandweer aankwam hing er al behoorlijk veel rook in de woning. De brandweer trok de lade los en er kwam een flinke steekvlam uit, ze hebben de brand in de lade geblust. De oorzaak is niet geheel bekend maar vermoedelijk komt het door batterijen. De brandweer heeft na het blussen van de brand een nacontrole gedaan en de woning geventileerd. Vanwege de rook en roetschade heeft de brandweer stichting Salvage in kennis gesteld voor de schade afhandeling.

112 Melding

0900049 21:41:57 09-08-22 P 1 BGM-03 BR woning Ploegschaar Voorthuizen 071441 Brandweer Gelderland Midden (Monitorcode OvD West)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.