Logo 112Vallei

Knotwilg en vlonder in brand bij vijver aan de Jachtlaan, vuur moeilijk te blussen
Redactie brand 0 reactie(s) za 03 september 2022, 3:43

Knotwilg en vlonder in brand bij vijver aan de Jachtlaan, vuur moeilijk te blussen

Laatst bijgewerkt: zaterdag 03:43 uur
BARNEVELD – De brandweer van Barneveld moest in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02:15 uur uitrukken voor een buitenbrand aan de Jachtlaan. Ter plaatse stond een oude knotwilg in brand en een vlonder bij de vijver.

De brandweer heeft een deel van de kunststof vlonder moeten slopen om het vuur te blussen. De brandweer had bijna een uur nodig om de vlonder en het doek onder de vlonder te blussen. Met onder andere een kettingzaag is de vlonder los gehaald.

De brand is vermoedelijk aangestoken door wat hangjeugd wat regelmatig op die plek zit. Met afzet linten is de plek gemarkeerd. De gemeente zal in kennis gesteld worden van de schade.

112 Melding

03-09-22 02:15:20 Brandweer Gelderland-Midden P 2 BGM-04 BR buiten BP Express Van Dompselaerstraat Barneveld 071741 0900450 Brandweer Barneveld Blusgroep 1 0900454 Brandweer Barneveld Blusgroep 3

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.