Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 08 juli 2021, 15:43

Kop-staart aanrijding op de kruising Dr. W. Dreeslaan en oprit naar A12

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:51 uur

EDE – Donderdagmiddag 8 juli omstreeks 14.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Rijksweg A12 aan de Dr. W. Dreeslaan – N781 bij Ede. Twee voertuigen zijn hier met elkaar in botsing gekomen. Hoe dat precies kon gebeuren, is niet duidelijk.

De betrokkenen werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel, maar niemand hoefde overgebracht te worden naar het ziekenhuis. Het verkeer vanuit Bennekom naar Ede ondervindt enige hinder van het ongeval. Een berger zal komen om af te slepen. Een van de auto’s zorgde voor de nodige geluidsoverlast. De claxon van de auto was, door het ongeval, blijven hangen.

De Dr. W. Dreeslaan staat bekend om zijn vele ongevallen. Voordat de nieuwe indeling van de op- en afritten van en naar de A12 van kracht waren, ging het ook vaak mis.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.