Logo 112Vallei

Luchtballonnen van de ballonfiësta gaan richting Kootwijkerbroek, daarna weer terug voor de Nightglow
Redactie evenement 0 reactie(s) vr 19 augustus 2022, 21:42

Luchtballonnen gaan richting Kootwijkerbroek, daarna weer terug voor de Nightglow

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22:24 uur
BARNEVELD – Tientallen luchtballonnen gingen vrijdagavond vanaf de Koewei in Barneveld weer de lucht in. Ze zijn geland in de buurt van Kootwijkerbroek. Daarna snel inpakken en weer terug voor de Nightglow met Lasershow die om 22:00 uur begint.

Wist je dat je de ballonnen kan volgen via de Luchtballonradar? De ballon van Ballonvaartcentrum Van Manen is te volgen via deze link. Je vindt hier tevens de vaarhoogte en snelheid.

Het festijn duurt nog zeker tot zaterdag. Dagelijks gaan er vaartuigen omhoog. Het festijn staat bekend om de bijzondere ballonnen en er zijn mooie exemplaren bij! Denk aan een telefooncel, smurf, spaceship en zelfs een milkshake met friet en een hamburger. Een heel menu dus. De grootste heeft de vorm van een zeilschip. Deze is 45 meter lang en 35 meter hoog.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.