Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 31 juli 2021, 7:10

Man bekneld onder brommer in sloot Stroe trekt aandacht van voorbijganger

Laatst bijgewerkt: maandag 23 aug 2021 om 17:44 uur

STROE – Op de Welgelegenweg in Stroe is in de nacht van vrijdag op zaterdagnacht, rond 02:30 uur een man aangetroffen in de sloot. Een vrouw zag ter hoogte van de Tolnegenweg een man zwaaien vanuit de sloot. De vrouw stopte en belde direct daarna 112.

Omdat de man aangaf geen gevoel meer in zijn benen te hebben werd ook een traumahelikopter opgeroepen. Echter bij aankomst van de ambulance verpleegkundigen werd deze weer afgemeld. De brommer lag boven op de man en hij kon niet zelf uit de sloot komen. De man had onder andere een verbrande arm van de uitlaat.

Na behandeling in de ambulance is de man aangehouden door agenten. De man moest voor een tweede blaastest mee naar het bureau omdat de eerste aangaf dat hij te veel had gedronken. De man heeft veel geluk gehad dat de vrouw in de auto de man toevallig daar zag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.