Logo 112Vallei

Redactie overig 0 reactie(s) za 29 januari 2022, 6:24

Man valt jachtopzichter aan op de Hoge Veluwe in Otterlo, verdachte na grote politie inzet aangehouden

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16:28 uur
OTTERLO – Op Nationaal Park de Hoge Veluwe in Otterlo is de politie vrijdagavond bezig geweest met een grote actie. Hierbij is een man aangehouden na een zoektocht. Rond 18:00 uur vloog een politie helikopter boven het gebied. Tientallen agenten met 9 politiewagens waaronder een hondengeleider rukte uit evenals jachtopzieners.

Volgens een woordvoerder van de politie om een man aan te houden die zich even daarvoor had misdragen tegen een jachtopzichter. Deze man liep luid om zich heen te schreeuwen in het park, toen hij daar op aangesproken werd door de jachtopzichter, viel hij de opsporingsambtenaar aan.

Ook met een overtal aan politieagenten gaf de man, die een verwarde indruk maakte, zie niet zomaar over. Hij werd uiteindelijk onder controle gebracht en is naar het politiebureau vervoerd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.