Logo 112Vallei

Redactie overig 0 reactie(s) di 07 februari 2023, 5:27

Medische noodsituatie in woning Hooglanderveen, traumahelikopter vliegt twee keer uit

HOOGLANDERVEEN – Dinsdagmorgen 7 februari rond 03.45 uur heeft een medische noodsituatie plaatsgevonden aan de Buurtsdijk in Hooglanderveen.

Hulpdiensten werden groots opgeroepen waaronder een Mobiel Medisch Team (MMT) werd per helikopter ingevlogen naar het incident maar werd boven Hilversum afbesteld. Hulpdiensten zijn in de woning op de eerste etage druk bezig met het verlenen van hulp. Na een ruim 20 minuten leek de situatie stabiel, totdat de situatie verslechterde van het slachtoffer en werd opnieuw het traumateam opgeroepen welke met een helikopter naar de locatie kwam, eenmaal boven Eemdijk werd opnieuw de helikopter afbesteld.

Het slachtoffer werd met spoed overgebracht naar een ziekenhuis in de omgeving.

Wat is een Mobiel Medisch Team?

Als iemand ziek is of een ongeluk heeft gehad, wordt hij meestal naar het ziekenhuis gebracht. Soms moet het ziekenhuis naar de patiënt of het slachtoffer komen. Dat gebeurt als er direct specialistische hulp nodig is. Bijvoorbeeld bij een groot of ernstig ongeluk. Of als iemand ernstig ziek is. Dan komt het Mobiel Medisch Team (MMT) in actie. Het MMT is vooral bekend van hun helikopter, de MMT-helikopter, ook wel traumahelikopter of lifeliner genoemd.

Locatie

112 Melding

03:50:54 07-02-23 A1 13991 Buurtsdijk 3829 Hooglanderveen 12059 regio 9 Traumaheli LifeLiner 1 - MMT Ambulance Amsterdam Amstelland

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.