Redactie algemeen 0 reactie(s) do 01 juli 2021, 15:37

Motorrijder ernstig gewond bij aanrijding met auto in Harskamp

Laatst bijgewerkt: maandag 17:54 uur

HARSKAMP – Donderdagochtend 1 juli is een motorrijder zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Harderwijkerweg in Harskamp.

Op de kruising van de Hooibrinkweg met de Harderwijkerweg ging het rond 08:45 uur mis. De auto en motor kwamen met elkaar in botsing, door de klap brak het voorwiel van de motor af. Alle betrokkenen zijn onderzocht door personeel van de ter plaatse gekomen ambulances. De motorrijder is na stabilisatie met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto raakte lichtgewond en hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De Harderwijkerweg is voor enkele uren afgesloten voor het verkeer vanwege het ongeval en het verkeersonderzoek van de VerkeersOngevallenAnalyse (VOA)

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.