Logo 112Vallei

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 30 mei 2021, 17:09

Motorrijder gewond na botsing met hert in Kootwijk

Laatst bijgewerkt: maandag 18:07 uur

KOOTWIJK – Op de Heetweg in Kootwijk is zondagmiddag rond 14:45 uur een motorrijder gewond geraakt na een botsing met een groep overstekende herten.

De man was met vijf andere motorrijders onderweg vanaf de Heetweg richting Kootwijk toen er ter hoogte van de Bosbergerweg een groep van minimaal drie herten overstak. De man die als vierde in de groep reed kon het derde hert niet meer ontwijken. De man is met onbekend letsel naar het ziekenhuis in Apeldoorn gebracht.

Zijn motor raakte flink beschadigd. De andere vijf motorrijders zagen het ongeval van dichtbij gebeuren maar kwamen met de schrik vrij. De motor is door een bergingsbedrijf afgevoerd. Een wildbeheerder gaat op zoek naar het aangereden hert die vermoedelijk gewond het bos in is gelopen, aldus een agent ter plaatse.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.