Logo 112Vallei

Redactie ongeval 0 reactie(s) ma 18 april 2022, 17:38

Motorrijders in Harskamp met elkaar in botsing tijdens toertocht

Laatst bijgewerkt: maandag 17:39 uur
HARSKAMP – Op de Edeseweg in Harskamp is maandagmiddag, tweede paasdag, een ongeval gebeurd. Ambulance en politie rukten volgens P2000 met spoed uit.

Ter hoogte van de Westenengseweg kwamen in elk geval twee motorrijders met elkaar in botsing. Eén van de motoren was een zijspan. De motorrijders maakten deel uit van een grote groep.

Twee personen raakten bij het ongeval gewond. Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse. Eén slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Een man is ter plaatse behandeld en zal zo nodig naar de huisartsenpost gaan.

De motorrijders waren met een grote groep aan het toeren. Een hond die ook in de zijspan zat raakte niet gewond en kon door een familielid opgehaald worden.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.