Redactie overig 0 reactie(s) wo 27 oktober 2021, 21:25

Zoekactie naar vermist 17 jarig meisje breidt zich uit; politie zoekt met drone in Otterlo

Laatst bijgewerkt: woensdag 21:54 uur
OTTERLO – De zoekactie naar de vermiste Karlijn (17) breidt zich verder uit. Woensdagavond wordt in Otterlo met een drone en een helikopter naar haar gezocht.

Bij de zoekactie zet de politie onder andere een drone en een helikopter in. Ook de Marechaussee en burgers helpen mee met zoeken naar Karlijn. De zoekactie richt zich op het buitengebied rondom de N801. Naar aanleiding van twee tips die bij de politie binnen zijn gekomen wordt er nu gezocht in deze omgeving. Mensen in de omgeving Wekerom en Otterlo wordt gevraagd in schuurtjes en stallen te kijken of het meisje daar is.

Karlijn heeft een mager postuur en draagt een beige hoodie met karamel bruine letters, zwarte Adidas sportbroek met drie witte strepen en Adidas gympen. Zij heeft vermoedelijke een witte deken bij zich. Mocht u haar zien, bel dan direct de politie.

Foto’s : AS Media

20211027212334.jpg 20211027212335.jpg 20211027212336.jpg

Deel dit artikel

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Vallei
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.